Web Analytics Made Easy - Statcounter

خواص کره بادام زمینی | کره بادام زمینی برای قلب | خواص کره بادام زمینی برای کیسه صفرا | بهترین مارک کره بادام زمینی | کره بادام زمینی در بدنسازی | مضرات کره بادام زمینی | فواید کره بادام زمینی | کره بادام رمینی چه مارکی خوبه | خواص کره بادام زمینی برای لاغری

خواص کره بادام زمینی

کره بادام‌زمینی جزو لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام‌زمینی است و حدود یک سوم بادام‌زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف تهیه کره آن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ببینیم خوردنش به چه کسانی توصیه می‌شود و برای چه کسانی ممنوع است.

برخی کره بادام زمینی را بر روی نان تست مالیده و به عنوان صبحانه میل می‌کنند و برخی در خمیر کیک و کلوچه از آن استفاده می‌کنند، به هر شکلی که استفاده شود غذای بسیار جذاب و پرطرفداری است که اگر یک‌بار آن را خریداری کنید، بعد از آن همیشه یک بسته کره بادام‌زمینی در آشپزخانه خود خواهید داشت.

همانند بسیاری از کره‌های مغزهای گیاهی، کره بادام‌زمینی نیز حاوی چربی و کالری بسیار بالایی است (حدود 90 کالری و 16 گرم چربی در هر 2قاشق غذاخوری). خبر خوب این است که با خوردن 2 قاشق کره بادام‌زمینی علاوه بر دریافت 190 کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغزها و کره‌های آن‌ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.

پیشنهاد می شود بخوانید : خواص بادام زمینی / خواص بادام زمینی برای پوست که باید بدانید



در سال 2003 سازمان نظارت بر غذا و داروی امریکا ادعای فواید سلامتی برای کره بادام‌زمینی و برخی مغزهای گیاهی را تأیید کرد و اعلام کرد شواهد علمی نشان می‌دهد که خوردن بیشتر مغزهای گیاهی به مقدار  42 گرم در روز ( به‌عنوان بخشی از برنامه غذایی کم کلسترول و کم‌چربی اشباع‌شده) می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

بیشتر تحقیقات نشان می‌دهد فواید سلامتی مغزها شامل کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی یا عوامل زمینه‌ساز آن‌هاست اما شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است مغزها به کاهش بیماری‌های دیگری نیز کمک کنند مثلاً کره بادام‌زمینی منبع ماده شیمیایی گیاهی ریزوراترول (resveratrol) است (ماده‌ای که در پوست انگور نیز وجود دارد). مطالعه اخیر در آلمان نشان داد که این ماده تأثیر پیشگیری‌کننده برای سرطان کولورکتال (روده) دارد.

کره بادام زمینی برای قلب

کره بادام‌زمینی مانند روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع‌نشده (PUFA) و مونو اشباع‌نشده (MUFA) است. در حقیقت چربی موجود در کره بادام‌زمینی به صورت 20 در صد اشباع، 50 درصد مونو غیراشباع و 30 درصد پلی غیراشباع است. مقادیر بالای اسیدهای چرب چند اشباع‌نشده که در روغن زیتون نیز وجود دارد، چربی‌های مناسبی برای سلامت قلبی عروقی می‌باشد. همچنین این کره گیاهی، سرشار از پتاسیم می‌باشد که برای تنظیم فشارخون مناسب می‌باشد؛ اما در مصرف کره بادام‌زمینی نباید زیاده‌روی نمود؛ زیرا 30 درصد چربی موجود در کره بادام‌زمینی امگا 6 است و افزایش نسبت امگا 6 به نسبت امگا 3 در رژیم غذایی فرد را مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌کند. مگر اینکه متناسب با افزایش مصرف منابع امگا 6 (که بیشتر در روغن‌های گیاهی وجود دارد) مصرف چربی‌های امگا 3 (مانند ماهی، میگو و ...) نیز افزایش یابد.

خواص کره بادام زمینی برای کیسه صفرا

تحقیقات بی‌شماری نشان داده اند مصرف مرتب کره بادام‌زمینی می‌تواند احتمال ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و احتمال برداشتن کیسه صفرا را در زنان کاهش دهد. دلیل این خاصیت بادام زمینی نیز وجود فیبرهای غذایی، فیتوسترول و منیزیم است. مطالعه 20ساله روی بیش از 80 هزار زن نشان می‌دهد زنانی که حداقل دو قاشق غذاخوری بادام‌زمینی یا کره بادام‌زمینی در هفته مصرف می‌کنند تا 25 درصد کمتر به سنگ صفرا مبتلا می‌شوند.

شاید باور نکنید، اما این راه ساده و آسانی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه ی کره بادام زمینی / مواد لازم برای تهیه ی کره ی بادام زمینی / نکات مهم تهیه کره بادام زمینی

بهترین مارک کره بادام زمینی

کره بادام‌زمینی غیرارگانیک از موادی تشکیل یافته تا طعم آن را افزایش دهند و با کره بادام‌زمینی ارگانیک که به طور طبیعی از بادام‌زمینی تهیه می‌شود و بدون هیچ‌گونه افزودنی می‌باشد متفاوت می‌باشد. کره بادام‌زمینی غیر ارگانیک در هر قاشق 250 میلی‌گرم شکر بیشتر از موارد طبیعی دارد. همچنین نمک اضافه‌شده به برخی مارک‌ها زیاد است. مشخص است که کره بادام‌زمینی طبیعی به مراتب بهتر از کره‌ای است که به آن افزودنی‌های متعدد اضافه کرده باشند، اما اگر نتوانستید کره بادام‌زمینی طبیعی را بیابید. مصرف روزانه 2 قاشق سوپ‌خوری از این کره‌های دارای افزودنی، مشکلی را ایجاد نمی‌کند و می‌توانید در حد متعادل از آن‌ها بهره‌مند شوید.

کره بادام زمینی در بدنسازی

مصرف بادام زمینی در بدنسازی می تواند کارایی زیادی داشته باشد. بسیاری از ورزشکاران رشته بدنسازی از خوردن بادام زمینی غفلت می کنند. بادام زمینی می تواند موجب به وجود آوردن نتایچ شگفت آوری در رشته بدنسازی شود. بادام زمینی سرشار از پروتئین و آمینواسیدهای عضله ساز و چربی های خوب است.

ورزشکارهایی که یک ساعت پس از تمرین بدن سازی از بادام زمینی استفاده می کنند رشد زیادتری را در این رشته تجربه می کنند. این دانه می تواند در دوران دشوار رژیم غذایی و چربی سوزی از عضلات شما به خوبی مراقبت کند و نمی گذارد که عضلات شما تحلیل برود.

بادام زمینی به علت چربی های مفید حتی می تواند موجب چربی سوزی زیادتری در بدن شود و هم می تواند حجم عضلات بدن را زیاد کند و هم می تواند به علت چربی های مفید و فیبر بسیار بالا باعث کات کردن عضلات شود. مصرف مداوم بادام زمینی می تواند باعث زیاد شدن تستوسترون و در نتیجه زیاد شدن قدرت عضله ها شود. اشخاصی که قبلا از مکمل های بدنسازی استفاده کرده اند و دیگر قصد استفاده را ندارند جهت جبران سم بوجود آمده در بافت عضله ها و یا سلول ها می توانند از بادام زمینی بهره ببرند این باعث می شود که سم موجود در عضله ها و بافت ها از راه ادرار دفع شود.

خواص کره بادام زمینی برای لاغری

یکی دیگر از  خواص کره بادام زمینی ویژگی های آن برای کاهش اشتها و لاغری می باشد.کره بادام زمینی به علت اینکه سرشار از مواد معدنی و ویتامین است جلوی اشتهای کاذب را می گیرد یکی از دلایل چاق شدن انسانها عادت آنها به خوردن و اینکه بی دلیل غذا می خورند چون مغز فکر می کند که نیاز به غذا دارد با خوردن این نوع از غذاها و سیر بودن ما بین وعده های غذایی از خوردن غذاهای اضافی و هله هوله جلوگیری به عمل می آید چون کره بادام زمینی چربی سالمی دارد و سرشار از پروتئین می باشد که قند خون را تنظیم نموده و از گرسنگی پیشگیری می نماید.

مضرات کره بادام زمینی

با وجود تمامی خواص کره بادام زمینی جزء مواد غذایی آلرژی‌زا (حساسیت زا) است. حساسیت به بادام‌زمینی می‌تواند شدید باشد، طوری که مصرف مقدار کمی از آن می‌تواند به شوک آنافیلاکسی منجر شود. در نتیجه افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف هر گونه غذای حاوی بادام‌زمینی خودداری کنند، حتی خوردن کره بادام‌زمینی هم به دلیل داشتن ذرات پروتئین درست نیست. بنابراین در دو سال اول زندگی نباید از بادام زمینی و فرآورده‌های آن برای تأمین انرژی کودک استفاده کرد، ولی بعد از آن در صورت نداشتن حساسیت، می‌توان آن را در برنامه غذایی گنجاند.

از سوی دیگر، گاهی پزشک به افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه و مثانه هستند، توصیه می‌کند از خوردن مواد غذایی حاوی اگزالات‌ها از جمله بادام زمینی و کره‌ ی آن خودداری کنند، زیرا این ترکیبات احتمال بروز این سنگ‌ها را بالا می برند.

یادتان نرود که کره بادام‌زمینی طبیعی را می‌توان برای یک یا دو هفته در هوای آزاد و دو ماه در یخچال‌ نگه داشت.

کره بادام زمینی سرشار از پتاسیم است

نکته خوب دیگر در مورد کره بادام زمینی این است که حاوی مقدار زیادی پتاسیم است! این بسیار خوب است زیرا بدن برای کاهش تولید اسید لاکتیک و متعادل سازی بیش از حد سدیم ، یعنی نمک در بدن ، به پتاسیم نیاز دارد. زیرا نمک زیاد می تواند منجر به بیماری های قلبی ، چاقی ، فشار خون بالا ، سکته مغزی و بسیاری از بیماری های دیگر شود.

مقدار زیادی فیبر سالم

نکته مثبت دیگر: کره بادام زمینی حاوی مقدار زیادی فیبر خوب است - دو قاشق چای خوری کره بادام زمینی حاوی دو گرم فیبر است. فیبر نه تنها برای هضم غذا مهم است ، بلکه می توانید در طول رژیم از آن بهره مند شوید. از آنجا که فیبرهای غذایی به دلیل کمبود آب و انرژی زیاد ، شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارند ، از ولع مصرف جلوگیری کرده و میل به شیرینی را کاهش می دهند.

امیدورایم مطلب خواص کره بادام زمینی برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید : تاثیر بادام در لاغری / معجزه بادام و لاغری شکم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت خواص کره بادام زمینی بادام زمینی می تواند کره بادام زمینی ی کره بادام زمینی بادام زمینی بیماری های قلبی بادام زمینی بادام زمینی بادام زمینی نشان می دهد نیز وجود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۶۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد

ایسنا/همدان امام جمعه همدان گفت: پیشرفت کشور در گرو علم است اما باید مبانی علم هم در آموزش مورد توجه قرار گیرد به طوری‌ که در حال حاضر نسل جوان تا ۳۰ سالگی باید به دنبال تحصیلات تکمیلی باشد که فرصت جوانی از دست می‌رود و طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد بنابراین باید در نظام تعلیمی به طولانی بودن دوره تحصیل توجه شود.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی جمعه ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های نمازجمعه شهر همدان، مطرح کرد: امروز شاهد مشکلاتی در جامعه از بزهکاری‌ها تا انحرافات اخلاقی گرفته تا مشکلاتی که در خانواده‌ها وجود دارد، هستیم راه‌حل اساسی مشکلات اجتماعی کجاست؟ نسل جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را آموزش ببیند؟ یکی از معضلاتی که امروز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، اشتغال است.

شعبانی‌موثقی با بیان اینکه نسل جوان باید به عنوان یک تولیدکننده ثروت مطرح باشد، خاطرنشان کرد: جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را به دست آورد؟ کجا ایستادن در مقابل بزهکاری‌ها را آموزش ببیند؟ اخلاق اجتماعی، قانون‌گرایی، آشنایی با نظام ارزشی و هنجاری و زیست عفیفانه را کجا آموزش ببیند؟ این موارد جزء مسائل اصلی زیست و حیات بشری است که علاوه بر آموزش، باید تبدیل به رفتار اجتماعی شود.

وی با طرح این سوال که کدام نهاد می‌تواند این مشکلات را به صورت اساسی حل کند؟ پاسخ داد: اصلی‌ترین نهادی که باید در این مسیر حرکت کند، نظام تعلیم و تربیت کشور است به طوری‌که تعلیم و تربیت شاید اساسی‌ترین و حساس‌ترین بخش از وظایف و جریانات انقلابی است که در مواردی به آن کم‌توجهی شده در حالی‌که باید بعد از انقلاب اسلامی در مسأله آموزش و پرورش تلاش‌های فراوانی انجام می‌دادیم چراکه کار نهاد تعلیمی و آموزشی، تربیت انسان است و تنها برای دانش‌آموزان عرصه علم نیست بلکه تعلیم و تربیت حائز اهمیت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه باید در آموزش‌های آموزش و پرورش مبانی اصیل نظیر معرفت‌شناسی، انسان‌شناسی و هستی‌شناسی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: در چند ماه اخیر دشمن در میدان نظامی شکست خورده و هر زمان دشمن در میدانی شکست می‌خورد و موفقیتی نصیب جمهوری اسلامی ایران می‌شود، دشمن به دنبال برنامه‌ریزی است، در حال حاضر نیز به دنبال جنگ رسانه‌ای و با شایعه‌پراکنی تلاش می‌کند تنش ایجاد کند، دشمن در زمینه رسانه وحدت دارد به طوری‌که ما باید نسبت به جریان‌های رسانه‌ای دشمن مراقب باشیم.

وی اظهار کرد: در حالی اعتراض دانشجویان آمریکایی و اروپایی و حمایت از مردم فلسطین و برخورد خشن کشورهای اروپایی با معترضان را شاهد هستیم که منورالفکران سال‌ها غرب را مهد آزادی‌بیان روشنفکری می‌دانستند و این آزادی را بر سر ملت‌های خود می‌کوبیدند اما جمهوری اسلامی ایران از ابتدا می‌دانست این شعار تو خالی و بازی غربی‌هاست و حقوق بشر وقتی خوب است که پای بشر غربی به میان باشد.

شعبانی‌موثقی یادآور شد: حقوق بشر غربی و آزادی بیان آن‌ها را نمی‌شود باور کرد، امروز حقانیت ما را در بلاد کفر دیده می‌شود به طوری‌که حرف‌های دیروز جمهوری اسلامی،  امروز در بلاد کفر بیان می‌شود و بخواهند یا نخواهند کشور ما یک تنه در مقابل ظلم ایستاد و حرف جدید مطرح کرد و امروز این حرف‌ها و مواضع فراگیر شده که این موفقیت جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: شأن امامت‌جمعه مطالبه‌گری است و هدف از این‌کار هم تقویت بنای ائمه‌جمعه بر تضعیف مسئولان نیست بلکه بنا بر تقویت، حمایت و طرح مشکلات مردم در تریبون نمازجمعه است و در بسیاری از موارد تلاش می‌کنند در جلسات خصوصی مشکلات مردم را منعکس کنند و انتظار این است که مسئولان در مقابل مطالبات ائمه‌جمعه برخورد شایسته شود.

امام جمعه همدان در پایان بیان کرد: اگر امروز مکتب شیعه کلام، فلسفه و فقه باقیست، مدیون امام صادق(ع) است، آنچه در رساله‌های عملیه وجود دارد که مراجع سعی می‌کنند احکام را از آن استخراج کنند، قالب اطلاعات آن از امام صادق(ع) است و حرف آخر ایشان در روز شهادتشان توجه به نماز و اول وقت خواندن آن است.

به گزارش ایسنا، در پایان نمازجمعه این هفته، راهپیمایی جمعه‌های خشم در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی از محل برپایی نمازجمعه تا چهارراه شریعتی همدان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • (اینفوگرافیک) خواص بی‌نظیر انجیر برای سلامتی
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • کناره‌گیری مارک کلاتنبرگ از شغل جنجالی در ناتینگهام فارست
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد