Web Analytics Made Easy - Statcounter

خواص بادام زمینی

بادام زمینی به میزانی که در حبوباتی مانند عدس،نخود،لوبیا پروتئین وجود دارد دارای پروتئین است،به همین سبب آن را جزو آجیل به شمار نمی آورند.بادام سرشار از انرژی است و غالب چربی موجود در آن از نوع چربی غیر اشباع و مفید است.

بادام زمینی منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها نیز میباشد،به همین دلیل سیستم ایمنی بدن را تقویت و از سلول ها محافظت میکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه شما را با دیگر خواص بادام زمینی آشنا خواهیم کرد

بادام زمینی و سرطان روده

بادام زمینی به سبب داشتن موادی همچون فولیک اسید، اسید فیتیک، فیتواسترولز تاثیرات ضد سرطانی دارد.ابتلا به سرطان روده بزرگ از شایع ترین سرطان ها در دنیا میباشد.پژوهشگران به مدت 10 سال تاثیر بادام زمینی بر سرطان روده بزرگ را روی افراد امتحان کردند و مشاهده کردند خطر ابتلا به این سرطان در کسانی که بادام زمینی مصرف میکنند کمتر است.این تحقیقات بیانگر آن بود که مصرف 2 تا 3 بار بادام زمینی در هفته ازخطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در مردان 27% و در خانم ها 58% کم میکند.

خواص بادام زمینی برای آلزایمر

بادام زمینی حاوی مقدار قابل توجهی نیاسین است.بر اساس بررسی های انجام شده به بادام زمینی به علت داشتن همین نیاسین خطر ابتلا به آلزلیمر را کاهش میدهد.تحقیقات انجام شده برای تاثیر بادام زمینی بر افراد بالای 65 سال نشان داد که ریسک ابتلا به آلزایمر در افرادی که بادام زمینی مصرف میکردند به مقدار 70 % کاهش پیدا میکند.

بادام زمینی و دیابت

پزشکان بر این باورند که بادام زمینی به علت داشتن مقادیر زیادی از فیبر،منیزیم و چربی های غیر اشباع باعث کاهش ریسک ابتلا به دیابت میشوند.استفاده از بادام زمینی در مبتلایان به دیابت نوع 2 باعث تنظیم افزایش قند و انسولین میشود.مصرف مقدار 25 گرم بادام زمینی در هفته ا ابتلا به بیماری های قندی را کاهش خواهد داد.

خواص بادام زمینی برای کیسه صفرا

مطالعات انجام شده بر تاثیر بادام زمینی در ابتلا به سنگ کیسه صفرا نشان داده است که مصرف 1 گرم بادام زمینی و یا کره ی آن در هفته از ابتلا به سنگ کیسه صفرا تا 25 % جلوگیری میکند.

بادام زمینی و کبد چرب

بادام زمینی و کره ی آن حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند و سبب کاهش کلسترول بد خون و همینطور افزایش کلسترول مفید خون میشود.همچنین این خوراکی تری گلیسیرید خون را نیز کاهش میدهد.به همین دلیل از چرب شدن کبد پیشگیری کند.

پیشنهاد می شود بخوانید :  خواص کره بادام زمینی / مضرات کره بادام زمینی / بهترین مارک کره بادام زمینی

خواص بادام زمینی برای پوست

بادام زمینی حاوی مقدار قابل توجهی نیاسین و ویتامین ای میباشد.این مواد از مهم ترین آنتی اکسیدان ها به شمار میروند و در سلامت پوست و نرم و لطیف نگه داشتن آن مؤثر است.هم چنین بادام زمینی دارای ویتامین ب نیز میباشد که یاعث تقویت موهای سر شده و به بهبود سریعتر زخم ها در بدن کمک میکند.به علاوه این ماده از پیر شدن زود رس پوست جلوگیری میکند.

بادام زمینی چاق کننده است

اگر به دنبال افزایش وزن هستید بادام زمینی را به شما توصیه میکنم.یکی از خواص بادام زمینی پر کالری بودن آن است.خوردن روزانه 100 گرم بادام زمینی به همرا یک لیوان آب هویج و یک قاشق عسل به سرعت وزن شمارا افزایش خواهد داد.این ماده پر کالری در هر 100 گرم خود حدود 567 کیلو کالری دارد.

به افراد دارای چاقی و اضافه وزن توصیه میشود که در خوردن آن احتیاط کنند و بیشتر از یک مشت نخورند.

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه گرانولا / طرز تهیه گرانولا بار / طرز تهیه گرانولا رژیمی

حساسیت زایی بادام زمینی  

بادام زمینی ماده ای حساسیت زا است و بسیاری از مردم به آن حساسیت دارند.علائم حساسیت به این ماده از کودکی نمایان میشوند.آبریزش بینی و خارش های پوستی از اولین نشانه های آن است

تهوع سوزش دهان استفراغ سخت تنفس کردن گلو درد ،افت ناگهانی فشار خون

 و نهایت آن بیهوشی و مرگ است.

مضرات بادام زمینی :

هر ماده غذایی که خواصی دارد دارای مضراتی نیز می باشد که در صورت داشتن بیماری نباید از آن استفاده نمود بادام زمینی هم دارای مضراتی است که به شرح آن می پردازیم :

اگر در مصرف بادام زمینی افراط نمائید مواد سمی در بدنتان تولید می گردد که این مواد موجب کاهش اشتها و تغییر رنگ چشم ی شود.

اگر دچار آلرژی هستید از مصرف بادام زمینی و هر آنچه که دارای بادام زمینی می باشد مثل کره یا کیک آن خودداری نمائید این مطلب را متخصصان طب سنتی تائید نموده اند.

اگر مشکل کیسه صفرا یا درد یکباره سمت راست شکم دارید از مصرف بادام زمینی خودداری نمائید.البته اگر به مقدار کم از کره بادام زمینی استفاده نمائید سنگ صفرا کم می گردد.

اگر بادام زمینی تفت داده مصرف نمودید حتما پوست آن را جدا نمائید تا مواد زیان بار آن به بدن شما منتقل نگردد.

بادام زمینی سطح تری گلیسیرید را بهبود می بخشد

طبق آخرین یافته ها ، بادام زمینی حتی می تواند روی سطح تری گلیسیرید (سطح چربی خون) تأثیر مثبت بگذارد.

سطح تری گلیسیرید معمولاً در افراد دارای اضافه وزن افزایش می یابد ، اما همچنین نشان دهنده یک اختلال متابولیسم چربی است و خطر ترومبوز ، تصلب شرایین ، سکته های مغزی و قلبی را به همراه دارد.

سطح تری گلیسیرید بلافاصله بعد از یک وعده غذایی چرب هنگامی که چربی های رژیم غذایی به خون مهاجرت می کنند - بنابراین احتمالاً بعد از یک میان وعده بادام زمینی - افزایش می یابد.

امیدواریم مطلب خواص بادام زمینی برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه ی کره بادام زمینی / مواد لازم برای تهیه ی کره ی بادام زمینی / نکات مهم تهیه کره بادام زمینی

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت خواص بادام زمینی سطح تری گلیسیرید کره بادام زمینی بادام زمینی بادام زمینی بادام زمینی ی بادام زمینی سرطان روده کیسه صفرا طرز تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی

 

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا ،سیده معصومه تقی‌زاده با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل آسم اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب، بخش مهمی در کنترل آسم است زیرا چاقی، یکی از معضلاتی است که با آسم در ارتباط است.

 وی افزود: اگر میزان مصرف کالری از میزان سوخت آن بیشتر باشد، ‌قطعا فرد اضافه وزن پیدا می‌کند. این حالت نه تنها برای سلامت فرد ضرر دارد بلکه علائم آسم را نیز تحریک می‌کند. افراد چاق، نشانه‌های شدیدتری از آسم دارند و داروهای بیشتری مصرف می‌کنند بنابراین بهتر است همیشه وزن متعادل باشد.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: کاهش مصرف سبزیجات و میوه‌ها و افزایش مصرف غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش شیوع آسم می‌شود. مطالعات نشان می‌دهند افرادی که ویتامین C، بتاکاروتن (پیش‌ساز ویتامین A)، منیزیم و امگا ۳ بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض آسم قرار دارند.

وی بیان کرد: همچنین افرادی که به میزان کافی میوه، و ویتامین‌های C و E و به طور کلی از آنتی اکسیدان‌ها را مصرف نمی‌کنند، اغلب دچار مشکلات ریوی می‌شوند. به نظر می‌رسد رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان‌ها برای مثال دریافت بیشتر میوه‌ها، سبزی‌ها و روغن زیتون اثر محافظتی بر آسم دوران کودکی داشته باشد.

تقی‌زاده گفت: ماهی و غذاهای دریایی از منابع خوب امگا ۳ هستند و بهتر است سعی شود از مصرف اسیدهای چرب ترانس و روغن‌هایی که درصد زیادی امگا ۶ دارند، خودداری شود.

پیشنهادهای تغذیه‌ای برای بیماران مبتلا به آسم
وی با بیان اینکه اغلب افراد مبتلا به آسم، کمبود ویتامین D دارند، افزود: شیر، تخم مرغ و ماهی منابع خوب این ویتامین هستند ولی تابش مستقیم نور خورشید منبع اصلی این ویتامین است.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: برخی از افراد عدم تحمل به لاکتوز دارند که در واقع حساسیت محسوب نمی‌شود اما علائم آسم را تشدید می‌کند. برخی افراد نیز نسبت به تخم مرغ، شیر و یا ماهی حساسیت دارند. حتی مصرف بسیار کمی از این مواد غذایی، منجر به بروز واکنش‌های حساسیتی و تحریک آسم می‌شود. از آن جایی که آلرژی منجر به تشدید علائم آسم می‌شود، اگر والدین احساس می‌کنند با مصرف هر غذایی تنگی نفس کودک تشدید می‌شود باید آن ماده غذایی را در برنامه غذایی کودک محدود کنند. انواع فلفل، زعفران، کرفس، انگور و خربزه برخی از این مواد غذایی هستند.

چه موادی علائم آسم را تشدید می‌کنند؟
وی عنوان کرد: سولفیت یکی از موادی است که به غذاها اضافه می‌شود تا به تازگی مواد غذایی کمک کند و از رشد کپک جلوگیری کند اما همین ماده می‌تواند منجر به تشدید علائم آسم در افراد مبتلا به این بیماری شود. سولفیت‌ها در برخی غذاها مانند میوه‌های خشک، میگو، آبمیوه‌های اسیدی، نوشابه‌های کولا و بسیاری از غذاهای فرآوری شده وجود دارند، بنابراین توجه به برچسب غذایی مواد غذایی اهمیت دارد.

تقی‌زاده عنوان کرد: درصد زیادی از افراد مبتلا به آسم، دچار اختلال ریفلاکس اسید معده هستند که موجب می‌شود آسم به راحتی کنترل نشود. کاهش وزن در این افراد، یکی از راه‌های رفع این اختلال و آسم است. پرهیز از مصرف غذاهای تند، کافئین، غذاهای اسیدی، شکلات، الکل و غذاهایی که موجب تشدید نشانه‌های ریفلاکس اسید معده می‌شود نیز از دیگر راهکارهای موثر در این زمینه است.

وی افزود: محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و کاهش حجم وعده غذایی نیز می‌تواند از ترشحات معده که موجب تشدید رفلاکس می‌شود، جلوگیری کند.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: بیماران مبتلا به آسم از کورتون به صورت استنشاقی یا اشکال دیگر دارویی استفاده می‌کنند و بنابراین بیشتر در معرض پوکی استخوان هستند، لذا توصیه می‌شود لبنیات کم چرب را در برنامه غذایی خود داشته باشند و مصرف نمک و مواد غذایی غنی از نمک را محدود کند.

وی بیان کرد: بیماران مبتلا به آسم همچنین باید مقدار کلسترول و چربی دریافتی رژیم خود را کاهش دهند. البته قبل از ایجاد هر گونه تغییر در عادات غذایی، حتما باید با کارشناسان تغذیه مشاوره شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام از زالو